Dess inte Facebook, dess Crackbook – och vi alla lider FOMO

Våra online liv blir allt mer komplicerade. Vi blir överväldigad med jonglering det ökande antalet sociala nätverk och e-postkonton som vi hanterar. Vi lider av en rädsla för miste (FOMO) och överväger att ta en “semester” från sociala medier helt och hållet.

Människor vill en enda erfarenhet att hantera sina identiteter, anslutningar och budskap tjänster problemet blir bara värre för varje dag. “- Jeff Tinsley, VD för MyLife.

Enligt MyLife 2013 Ansluta och kommunicera Online: State of Social Media studie jonglera vi alltför många online-profiler.

MyLife är en online nav för att hantera ditt liv online. Det har mer än 63 miljoner användare och är baserat i Los Angeles CA. Det beställt en undersökning från maj 31 – Juni 4, 2013 bland 2,084 vuxna i åldern 18 år och äldre.

Vuxna undersöktes som var närvarande en medlem av mer än en nätgemenskap med åtminstone en e-postadress.

Undersökningen visade att 42 procent av online vuxna hantera flera sociala nätverk profiler – en siffra som hoppar till 61 procent för de i 18-34 år åldersgrupp.

Mer än hälften av alla respondenter (51 procent) tillhör mer sociala nätverk eller besöka deras nät oftare än två år sedan.

“Det är allmänt accepterat att människor lever mycket av liv på nätet – deras” Internet identiteter “är deras sanna identitet” – Jeff Tinsley, VD för MyLife.

Män (28 procent) är mer benägna än kvinnor (21 procent) att för närvarande vara en medlem av Twitter, kvinnor (13 procent) är mer benägna än män (3 procent) att för närvarande vara medlem i Pinterest, bland Millennials, 16 procent av män använder Instagram medan 11 procent av kvinnorna använder verktyget, medan YouTube är den tredje mest populära sociala nätverk bland män (29 procent), endast 10 procent av kvinnorna har ett YouTube-konto, 55 procent av kvinnorna är mer benägna att använda sociala nätverkssajter att återansluta med människor från det förflutna jämfört med 42 procent av män. För kvinnor i åldern 45-54, ökar detta till 63 procent.

Den genomsnittliga vuxna hanterar även 3.1 e-postadresser, en ökning från 2,6 adresser förra året.

68 procent av oss hantera olika uppsättningar av vänner, familj, kollegor och kontakter över flera sociala nätverk.

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Mer än hälften (52 procent) av de svarande har antingen vidtagits eller övervägt att ta en “semester” från en eller flera sociala nätverk under det senaste året.

Två av tre (56 procent) erfarenhet ångest runt saknas en viktig händelse eller statusuppdatering om de inte hålla ett öga på deras sociala nätverk.

Sociala nätverk är vårt beroende. Facebook är vår Crackbook. 26 procent av de svarande uppgav också att de skulle hellre ge upp cigaretter eller verklighet TV innan de skulle ge upp sina sociala nätverk profiler.

Vår personliga och professionella online beteende visar att e-post är fortfarande relevant för oss. Vår antagandet av Linkedin är på uppgång växer från 22 procent till 29 procent under det senaste året. Foursquare är minst populära nätverk bland de svarande.

Bortom samtal eller texter till mobiltelefoner, 57 procent av användarna att hålla kontakten med vänner genom personliga e-postkonton. Detta är mer än via sociala nätverk (47 procent) eller vanliga samtal (37 procent).

Vi beter sig på ett könsspecifik alldeles nätet. Män tenderar att föredra Twitter och Instagram medan Pinterest föredras av kvinnor

Oavsett kön skulle vi alla vilja se kändisar uppdateringar försvinner från vår sociala nätverk flöden över framställningar, selfies och mat porr.

“Det är allmänt accepterat att människor lever mycket av liv på nätet – deras” Internet identiteter “är deras riktiga identiteter, och de spenderar en ökande mängd tid på att hantera alla sina anslutningar och kommunikation över flera tjänster, vilket leder konsumenterna att känna sig överväldigad,” säger Jeff Tinsley, VD för MyLife.

“Vår andra årliga undersökning om sociala medier beteende bevisar återigen att människor vill en enda erfarenhet att hantera sina identiteter, anslutningar och budskap tjänster problemet blir bara värre för varje dag.”

På grund av dessa växande antal, nästan 3 i fem (58 procent) av de tillfrågade önskar ett enda verktyg för att hjälpa dem att hantera deras online liv när de blir överväldigad med informationsströmmar från olika källor.

Hälften av de sociala Networker svarande rapporterade upplever FOMO, oroande om de har missat något avgörande från en medarbetare, deras chef, vän eller familjemedlem.

Einstein sa “Det har blivit förfärligt uppenbart att vår teknologi har överträffat vår mänsklighet”. Vad synd att vår FOMO, vårt beroende av Facebook och andra sociala nätverkssajter håller oss borta från att leva våra verkliga livet.

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport