Indien polisen vända sig till Facebook för att fånga misstänkta

Polisen i Indore, den största staden i den indiska delstaten Madhya Pradesh, har vänt sig till nätanvändare för att få hjälp att spåra två misstänkta bakom en bank rån.

De laddade upp bilder av duon från filmen fångas av CCTVs på banken på Facebook, och har erbjudit en kontant belöning på 35.000 rupier (US $ 6600) för leder, enligt Times of India rapport måndag,. De två misstänkta påstods rånade 600.000 rupier (US $ 11.360) från Kanadia väg gren av Bank of Maharashtra i december 2008, sade Indore polisen i artikeln.

Efter polisen i vissa städer lyckades, få leder på brottslingar och olika incidenter genom den sociala nätverkssajten, är vi också försöka ta dess hjälp, tillsammans med andra konventionella metoder, för att få ledtrådar om dem, “en polis tjänsteman sade.

Han tillade Facebook-användare var “dela” dessa bilder, som har ökat chanserna att få leder om den tilltalade och fånga dem.

? Perth cop nås begränsad dator

? Koreanska Högsta domstolen ex-Samsung anställd leukemifall inte arbetsrelaterad

? Linus Torvalds “hatkärlek med GPL

Google vill garanterat förhandling skydd mot Australiens storbankerna

Säkerhet;? Perth cop nås begränsad dator, Legal;? Koreanska Högsta domstolen fd Samsung anställd leukemifall inte arbetsrelaterad, Enterprise Software;? Linus Torvalds “hatkärlek med GPL, Banking, Google vill garanterat förhandling skydd mot Australiens storbankerna