iPhone-användare “kan inte ta smärta och lidande” anställnings

En kinesisk student hävdar att det inte var en mindre än oklanderlig kostym, skakig grepp eller dålig CV som förlorat dem ett jobb – i stället, var det faktum att de hade en iPhone.

En högskolestudent från staden Changchun, Jilin, avslogs tydligen efter att ha besökt en intervju, där bedömaren såg att de hade en iPhone.

Enligt japanska publikationen NariNari – via RocketNews24 – studenten, Mr.Gao, förkastades bara några minuter in i målet på grund av att företaget var “inte söker studenter med iPhones.”

Varför? Anledningen var inte att smartphones ge en distraktion på arbetsplatsen, eller ens att företaget hade haft några run-ins med uppmärksammade begreppet “fanbois”, i stället, säger publikation som en iPhone är mer ett tillbehör i samband med den borgerliga, de som är födda med en silversked i munnen och oanvänd till en hård dags arbete.

Enligt universitetsstudent, när ifrågasatte varför samtalet avbröts, sade intervju

Studenter som har iPhone fungerar inte. Allt du har köptes av dina föräldrar. Du har inte köpt något genom att arbeta själv. Du är rik och kan inte stå stress. Att arbeta på vårt företag är hård. Det kräver någon som kan ta smärta och lidande.

IPhone köptes av fjärde årets studerande föräldrar, och blinkar det om i en intervju inte var tänkt att vara en braskande uppvisning av rikedom. Efter Gao tog till banan i irritation, medier i Kina undersökte idén om branding någon genom sin smartphone, och det verkar som om vissa kinesiska företag har mer av en dos sunt förnuft. En företagsledare förklarade: “Jag kunde inte bry sig mindre vilken typ av mobiltelefon eleven har. Det är deras förmåga att jag är intresserad av.”

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik