Lenovo lanserar två VR-färdiga Windows 10-drivna stationära datorer

Lenovo har presenterat två nya VR-ready Windows 10 datorer på Gamescom.

6-gen Intel Core i7-processor, Nvidia GeForce GTX 1080 grafik, upp till 32 GB DDR4 RAM, upp till 2 TB hårddisk eller upp till 256 GB SSD-lagring, Windows 10, Integrerad Xbox ett-mottagare med stöd för upp till åtta Xbox One regulatorer; tillval Lenovo YSeries Gaming mekaniska tangentbord och Precision mus

Den första är den Idea Y710 Cube, en speldator inklämda i en kompakt 16-pound kub.

De tekniska specifikationer är som följer

Den Ideacentre Y710 Cube med Nvidia GeForce GTX 1070 startar på $ 1,299.99, och det kommer att finnas tillgänglig oktober 2016.

Nästa är upp Ideacentre AIO Y910 allt-i-ett-system.

De tekniska specifikationer för detta system är följande

Den Ideacentre AIO Y910 med Nvidia GeForce GTX 1070 startar på $ 1,799.99, och det kommer att finnas tillgänglig oktober 2016.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

27-tums Quad HD (2560 x 1440) gränslös skärm med 144Hz uppdateringsfrekvens och 5ms responstid, 6-gen Intel Core i7-processor, Nvidia senaste GeForce GTX 1080 eller AMD Radeon RX 460 grafik, upp till 32 GB DDR4 RAM, upp till 2 TB HDD eller upp till 256 GB SSD, Twin 5W Harman Kardon stereohögtalare, Windows 10

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Det är inte bara Mac: Nästan allt Apple säljer är gamla och inaktuella, tre enkla steg för att hålla din Android smartphone eller surfplatta säkra, Hur man laddar upp din smartphone med hjälp av en väns smartphone, Trans Google Chrome till den ultimata besöker verktyg, här är hur man snabbt och helt enkelt uppdatera alla dina Apple-enheter

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus