Nimble integrerar sociala CRM-funktioner med Office 365, Outlook 2013

Nimble, en “social relationship management” verktyg som förenar befintliga kontaktposter med sociala aktiviteter, har integrerat sin teknik med Microsoft Office 365 och Outlook 2013.

Den Nimble App för Outlook fungerar genom att generera kundvård uppgifter inifrån e-post, skapa meddelandehistorik för båda lagen och social aktivitet, och matcha sociala profiler till kontakter så att småföretagare, chefer eller säljteam kan bygga ännu rikare information om befintliga kunder, potentiella kunder och affärspartners. Det kommer att bidra till att ge ännu mer sammanhang runt inkommande meddelanden från personer som du kanske eller kanske inte vet.

“Vi är alla översvämmas av alltför många e-postmeddelanden från människor vi inte känner”, säger Nimble VD Jon Ferrara.

Andra funktioner inkluderar

“Det finns ingen tvekan om att ge bakgrundsinformation om kontakter hjälper affärsrelationer blomstra, och att ansluta denna förmåga till Microsoft Office i Outlook är ett logiskt steg, vilket gör Nimble ett välkommet tillskott till Office Store”, säger Dene Cleaver, Senior Product Manager, Office och Sharepoint Store, Microsoft.

Efter en försöksperiod på två veckor, är Nimble kostar $ 15 per månad, per användare.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Sociala strömmar från Twitter, Linkedin, Facebook och Google+, Last “kontakt” uppgifter, enkel ärendehantering och anteckningar

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela