Nomad Jukebox maker att få S’pore notering

SINGAPORE – PCA Technology, som tillverkar Nomad Jukebox digital musikspelare, har vunnit godkännande att vara noterade på moderkortet i Singapore Exchange.

Den 11-åriga kontraktstillverkare av elektronik avser att notera “mycket snart”, och kommer att använda intäkterna från börsintroduktion (IPO) för expansion.

En notering på SGX kommer att förbättra vår image och profil så att vi kan öka vår kundbas och bli starkare för att rida ut vågorna i den här branschen, “PCA grundare och vd Ng Yiak Say berättade The Straits Times.

PCS tre huvudsakliga kunder är Hewlett-Packard, InnoMedia och Creative, som tog en 12,8 procent av aktierna i bolaget förra året.

PCS också gör tryckta kretskort, box-build montering och service efter försäljning. Det uppvisat S $ 151.000.000 (US $ 83.800.000) i intäkter förra året.

Trots det dåliga ekonomiska klimatet, företaget tror en börsintroduktion kommer att hjälpa den fördubbla sin kapacitet. Det har öronmärkt 70 procent av medel från noteringen för expansion, och har planer på att öka sin 70.000 kvadratfot Johor anläggning med ytterligare 220.000 kvadratfot. Den har två fabriker, i Singapore och Malacca.

PCA vice vd Hobson Ng sade att han förväntade företaget att åtminstone slå 30 procent årlig tillväxt, vilket är genomsnittet i branschen.

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment