Behärska flygfotografering: 5 drone val för alla nivåer

Gjort rätt, UAV fotografering och videography kan vara förtrollande, skärande vårt perspektiv och öppna upp världen i nya skalor och dimensioner. Den inträdeshinder är otroligt låg, men med så många val är det svårt att veta vad man ska köpa för dina behov.

4K video med upp till 30 bilder per sekund, Record på 4096 × 2160 (24fps) or1920x1080 (60fps), 16MP fotografier; 12,8 stopp av dynamiskt omfång

Vi frågade antenn skytte specialist Philip Lima till väga in med sina val. Här är de nedan, tillsammans med några förslag på våra egna.

Och om du vill skjuta som ett proffs, kolla in Lima tips för utmärkt flygfotografering och filmning

Du är ny för radiostyrda farkoster eller ny fotografering. Hursomhelst du vill komma i luften och ta några snygga foton eller video i en bärbar, enkel att använda paketet.

Philip rekommenderar DJI Phantom 3-serien.

“Jag har Pro-versionen, eftersom jag har haft allt, och jag fortfarande använda den. Jag har tagit det mountainbike och filmen jag får är helt underbart. Det gör inte vad de högsta end-system kan, men det är ganska fantastiskt.”

Pro-versionen är dyrare på $ 1000, men Phantom 3 Standard kommer du tillbaka strax under 500 $, och du får en hel del intelligens och en trevlig kamera paket för priset.

Det är särskilt lämpad för nybörjare. Inbyggd GPS registrerar Phantom s start punkt och minns det som du flyger. Om styrsignalen någonsin förlorat återgår Phantom hemma direkt, lägga ett lager av säkerhet och en lösning till den fruktade flygigt.

Phantom 3 är fantastiskt stabil och kan flyga i 25 minuter på en enda laddning.

Förlustfri bio 4K RAW video, Record på 4096×2160 (24fps) eller 1920×1080 (60fps), Average 1,7 Gbps bitrate (2.4Gbps max); avtagbar 512GB SSD, 16MP fotografier, 12,8 stopp av dynamiskt omfång

Den inbyggda kameran är mer än respektabel, skytte 2.7k video med 30 bilder per sekund och maximalt 40 Mbps. Eller spela in i full 1080p HD på en mängd olika bildhastighet.

För fortfarande skjuta, Phantom 3 skjuter 12 megapixel JPEG-filer eller DNG RAW med en 1 / 2,3 “sensor, en 20mm motsvarande f / 2,8 främsta lins, och en förinställd fokus optimerad för flygfoton. Det innebär att du uppmärksamma sköt setup och inte oroa sig så mycket om din skärpedjup.

Det är DJI värld, vi flyger bara i det. Om du vill ha några riktigt professionella bilder eller video utan att (helt) bröt, Philip rekommenderar flyga DJI Inspire med X5 kameran nyttolast.

X5-serien kameror har fört alla kraften i mirror revolution inom digital fotografering till drönare. Den använder en mikro 4/3 systemet, som ursprungligen utvecklades av Olympus och Panasonic och för vilka det finns så många fantastiska linser.

Robotics, Consumer Watchdog kräver öppenhet från Uber för autonom fordonsprovning, Robotics, Googles Project Wing drönare kommer att leverera Chipotle burritos vid Virginia Tech, Robotics, Robotics uppstart vinner kontrakt med jätte tyska logistikföretaget, Robotics, Volvo och Autoliv meddelar ny autonom körning mjukvaruföretag

Statistiken för instegs X5, som kommer för $ 1699 utan kit objektivet, är imponerande

Den X5R är ett steg upp i prestanda, men också kosta $ 3199.

Naturligtvis behöver du en drönare att flyga den. Philip är ett fan av DJI Inspire serie, vilket ger den söta X5 nyttolast en enkel hiss. Du kan hitta en Inspire Pro och X5 paket för $ 5049.

Vad betyder Philip Lima skjuta med? Inte överraskande, de två systemen som redan nämnts är i sin verktygsväska och vänja hela tiden. Men för att pressa allt han kom ut från ett skott, använder han två top-of-the-line-system.

Den första är CineStar-8, en tunga lyft quadcopter från Freefly, som skär tänderna gör vansinnigt stadiga handhållna riggar för videofilmare.

På $ 7415, detta är inte en hobby UAV. Du kan Nerd på specifikationerna här, men det viktigaste här barnet gör är hissa vad är utan tvekan den bästa kameran för professionell antenn videography: Epic Red. Kan 5K upplösning, kan olika Epic paket kostar norr om $ 50.000.

För en mer blygsam professionella debut rekommenderar Philip DJI S1000 octocopter flyga antingen 5D Mark III eller en GH4 från Panasonic. Båda kamerorna är populära med budgeten filmskapare och professionella fotografer.

Den DJI S1000 börjar på $ 1900.

Varför köpa när du kan göra? Kolla in vår bygg anteckningar för DIY $ 200 drönare.

Konsument Watchdog kräver öppenhet från Uber för autonom fordonsprovning

Googles Project Wing drönare kommer att leverera Chipotle burritos på Virginia Tech

Robotics uppstart vinner kontrakt med jätte tyska logistikföretag

Volvo och Autoliv meddelar ny autonom körning mjukvaruföretag