Google börjar dela Apps for Work rekommendationer, vilket gör Inkorgen “smartare”

Google har varit upptagen retooling företagets version av appar produktivitetssvit, men Internet jätten sätter utanför programvaruleverantörer i rampljuset den här veckan.

Kan du göra alla dina kontors, e-post och samarbete i molnet? Vi undersökte de senaste småföretag sviter från Google och Microsoft att ta reda på.

Amid uppdateringar till Google Apps Marketplace har Google börjat publicera rekommendationer för tredjepartsprogram som integrerar med artister som Google Kalender, Drive och Gmail.

Rahul Sood, vd för Google Apps for Work, försäkrade i ett blogginlägg på tisdag att alla appar från tredje part som rekommenderas av sökmotorn har granskats för prestanda och säkerhet.

Det kan vara svårt att bedöma vilka program är säkra, pålitliga, högpresterande och väl integrerat med de verktyg som kunderna använder mest “, skrev Sood.” Och många företag har varken tid eller möjlighet att göra denna bedömning över alla appar de kan överväga.

Bland de handplockade förslag är enkel inloggning leverantörer OKTA och Ping Identitet, CRM plattform ProsperWorks och molnbaserade telefonsystem företag Ringcentral.

Utanför den första gruppen av påskrifter, värd den digitala marknaden hundratals program som binder in (och eventuellt fylla vissa produktivitets luckor) Google Apps.

Mer än två miljoner företag nu prenumerera på Google Apps for Work, skröt Sood. Även om han inte ange en exakt siffra, Sood tippad business användare har installerat dessa program “hundratals miljoner gånger” över.

Google också skärpa länkar inom sin egen portfölj, med tonvikt på program också stöds på Android och Google Play for Work.

Silicon Valley jätte sträcker ut en hjälpande hand genom en annan av sina mobila produkter.

Inkorg, Googles stab på omskrivningen e-post som vi känner den, håller på att uppdateras med en ny funktion dubbad “Smart svar.”

I princip kan Smart Svara föreslå upp till tre svar baserat på de mottagna e-postmeddelanden, som erbjuder alternativ för kortare och längre e-postmeddelanden som kan vara fallet.

Google mjukvaruingenjör Bálint Miklós föreslås i en separat blogginlägg som Smart svar kunde komma till hands allt från att hålla koll på påminnelser till att organisera resor som semesterperioden närmar sig.

“Det finns faktiskt en hel del som pågår bakom kulisserna för att göra Smart Svara arbete” Miklós sade, att förklara hur maskininlärning, naturligt språk erkännande, användar förslag och spam identifiering alla spela på att göra smarta svar smartare i det långa loppet.

Men mycket som Inbox själv, är Smart Svara ett pågående arbete. Miklós delade en anekdot om att testa Smart svar, medgav en svarsförslag som dök upp oftare än det förmodligen bör på arbetsplatsen var “jag älskar dig.”

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Smart svar är planerad att drabbas Inbox senare i veckan.

Skärmdump via Google

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september