HP erbjuder ramar för en enda datacenter omvandling

A är fler företag ser mot att bygga eller bygga datacenter, har HP lanserar idag en omfattande service som förenklar processen att utforma och bygga datacenter genom att erbjuda design, konstruktion och projektledning från en enda leverantör.

Den nya HP kritiska anläggningar Genomförande tjänst (CFI) gör det möjligt för kunder att inse snabbare time-to-i nnovation och lägre ägandekostnad genom att tillhandahålla en enda integrator som ger alla delar av ett datacenter konstruktion-build projekt från början till slut. En förlängning av HP Converged Infrastructure strategi, är HP CFI en arkitektonisk plan som tillåter kunder att anpassa och dela pooler av samverkande resurser. [Upplysningar: HP är en sponsor av BriefingsDirect podcasts.]

En färsk Gartner undersökning visade att 46 procent av de tillfrågade uppgav att de kommer att bygga en eller flera nya datacenter i de närmaste två åren, och 54 procent räknar med att de kommer att behöva bygga ut en befintlig datacenter i den tidsperioden.

“Att bygga ett datacenter är ett enormt företag för alla företag, och med en integrerad strategi med en enda leverantör kommer att bidra till att maximera kostnader och effektivitet och samtidigt minska huvudvärk”, säger Dave Cappuccio, forskningschef, Gartner. “Som kundernas datacenter datorkrav lägger komplexitet till design-build process kommer helhetslösningar som ger kunderna med en end-to-end erfarenhet ger dem möjlighet att förverkliga sina planer inom önskad tidsram och begränsningar.”

Omfattande erfarenhet

Visar därmed sin erfarenhet “greenfield” och ombyggnad konstruktion, HP levererar CFI för ökad effektivitet när man utformar och bygga datacenter. Företaget bygger på sin erfarenhet av att designa mer än 50 miljoner kvadratfot upphöjda golv datacenter utrymme och dess innovationer inom konstruktionsteknik för att skapa helt integrerade anläggning och IT-lösningar.

Fördelar med CFI inkluderar

HP CFI är tillgänglig via HP Critical Möjligheter Tjänster. Prissättning varierar beroende på plats och genomförande. Mer information finns på www.hp.com/services/cfi.

Du kanske också är intresserad av

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

HP: s hantering av alla delar av design-build projektet och vision att integrera anläggningar utveckling med IT-strategi,. En anpassad datacenter genomförandeplan som är skalbar och flexibel nog att rymma deras befintliga och framtida datacenter behöver,. Tillgång till uppleva baserad på en historia av att leverera framgångsrika kundprojekt runt datacenter planering och design-build. Dessa projekt omfattar världens första LEED -certifierade datacenter, mitt första LEED Gold-certifierade data Indiens första Uptime Institute Tier III-klassade datacenter samt mer än 60 “greenfield” platser, inklusive 100-megawatts anläggningar.

Datacenter omvandling mer än nya system – det finns också säker databorttagning, återvinning och bortskaffande server, Välplanerad datacenter transformation ansträngning levererar IT-effektivitet utval, grön IT lyft för Valero Energy, gör ingenting kan vara kostsamma IT-kurs när äldre system och tillämpningar är involverade

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip