Det fungerar aldrig rätt när du demo Windows 7 på japansk TV

Det är alltid hemskt när du försöker demo något till en stor publik och sedan misslyckas kapitalt.

Jag hittade den här videon på Jason Calacanis ‘Mahalo.com plats, ett utdrag av en Windows 7 demonstration på ett segment av “Tokudane” på Fuji TV, en show ungefär analogt med “Idag” eller “Good Morning America” ​​show i USA Stater. Medan klart SONY pekskärm PC hade vissa problem med drivrutiner, och det skulle vara svårt att peka skulden direkt på Windows 7, är det fortfarande smärtsamt roliga att titta på.

[EDIT: Tydligen så småningom fick de rätt det :).]

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Kan framtiden för Android vara Windows?

Windows 10 tips: Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick

Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela, Microsoft, Kan framtiden för Android vara Windows, Windows 10, Windows 10 tips : Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick