Hur cyber är som Star Trek: s transportör

Jag vill att du ska föreställa för ett ögonblick att några ljusa unga sak faktiskt lyckats uppfinna en fungerande transporter – som de som de har i Star Trek. Med hjälp av den kan du stråle från en plats på planet till en annan på bara några sekunder.

Nu, tänk Walmart kom in i handlingen, och du kan köpa en av dessa transportörer för tre hundra dollar eller så. Alla skulle köpa en. Vi skulle stråle att arbeta. Vi skulle balk över hela landet för riktigt bra ungersk mat. Vi skulle stråla ner till Cancún för ett dopp i havet. Och vi skulle strålen i varandras hus, mestadels bara att säga “Hej”.

Efter några år, men dropp in för att säga “Hej” sak skulle få gamla. Några av våra vänner bara inte skulle respektera våra önskemål som de kallar först.

Värre, skurkarna börja plocka upp på de möjligheter som omedelbart strålande in och strålande ut. Fler och fler människor skulle sitta på deras soffor, matlagning i deras kök, eller som står i deras duschar, skötte eget företag – som tjuvar balk i, stjäla värdesaker och bjälken ur.

Somliga skulle skydda sina hem, uppföra Faradays bur runt sina hem. Faradays bur blockera transportören signaler, men de är inte billig eller lätt att ställa upp. Med tiden, är några av de mer exklusiva bostäder och kontor faktiskt byggt med Faraday galler i väggarna.

Men de flesta människor, företag och även statliga myndigheter inte har Faradays bur för att skydda mot transport marodörer.

Mer sofistikerade brottslingar strålen i kontor och dölja, ibland vistas där i flera dagar, stjäla planer, koder och produktinformation. Terroristgrupper komma in i handlingen. Först försöker de elektriska kraftverk, men de är ganska väl skyddade. Men gamla pumpstationer, överbrygga caisons och andra väl skyddad mindre (men inte mindre viktiga) infrastrukturelement snabbt äventyras av terrorister. Plantera en bomb är absurt lätt om du kan helt enkelt balk i beam ut.

Nationella regeringar komma in i spelet. När en nation inte kan övertyga en annan nation att göra något som, säg, sluta göra kärnvapen, är det nog lätt att bara strålen in och bryta upp saker från insidan. Det är också lätt för andra nationer att stråla i ämbetsverk, militärbaser, och även inne flygplan och stjäla information, växt felaktiga uppgifter, eller till och med fiol med kontrollerna av en flygande bil.

Vissa människor tror inte det finns ett problem. Ingen har någonsin strålade in på dem medan de gör det otäckt med sin make, så att de bara inte tror att det är ett problem.

Många människor har fått sina liv förändrade transportör teknik. Dörrar har öppnat som var aldrig tidigare varit möjliga, och de är ovilliga att ha transportör teknik regleras, bara för att det kan finnas vissa oseriösa beamers ute.

Andra är bekymrade över regeringens intrång. Om Marge ner på gatan kan strålen i när hon vill ha en kopp socker, kunde inte en regering goon stråle i bara för att en deklaration undertecknades inte?

Dessa är alla giltiga punkter, men det finns fortfarande skurkar ute, strålande i folks hem, stjäla deras livsbesparingar (och deras stoppade djur), och strålande ut. Det finns fortfarande skurkar ute, strålande i järnväg kopplingsmöjligheter och skicka tåget österut direkt i vägen för tåget går västerut. Och det finns fortfarande skurkar ute, strålande i statliga vapenförråd, och stjäla luftvärnsrobot som de sedan kan sälja till andra skurkar, som eld dem på våra jetflygplan.

Vid det här laget är det för sent att stoppa försäljningen av transportörer. Miljontals människor äger dem. Det är också svårt att stifta lagar, eftersom en lag i USA inte kommer att sluta, säg, Ryssland, från strålande vissa Spetsnaz kommandon i en amerikansk kontorsbyggnad och stjäla planer för produkter som kostar miljarder dollar för att utforma.

Men något måste göras. Vissa regeringsnivåkontroll måste sättas på plats, eftersom amerikaner är i riskzonen.

Vid det här laget har du förmodligen plockat upp på motsvarande sätt. Transportören är som vår digitala tekniken. Medan ryssarna inte strålande kommandon i våra laboratorier, är länder som Ryssland och Kina genomträngande våra datornätverk. Terrorister attackerar våra företag på nätet. Brottslingar stjäla livsbesparingar regelbundna amerikanska medborgare.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Förra veckan skrev president Obama en debattartikel i Wall Street Journal, som beskriver risken för cyberattack och varför han tror den senaste utkastet till senaten cyber Act från 2012 är värt att förmedla.

Genom att nästan alla konton är detta lagförslag långt mindre avskyvärda än tidigare utkast. Detta lagförslag erkänner de grundläggande rättigheterna för privatlivet amerikaner har garanterats sedan Bill of Rights ratificerades på en kall och blåsig 15 december, tillbaka i 1791.

Det är en bättre lagförslag, eftersom det inte längre mandat (dvs styrkor) företag att genomföra kostsamma och förmodligen opraktiska cyberdefense strategier. Det är en värre räkningen, eftersom det inte längre mandat (dvs styrkor) företag att genomföra defensiva och absolut kritiska cyberdefense strategier.

Det är inte en dålig räkning, och det förmodligen bör föras in i lag. Det är inte heller en bra proposition. Det kan inte vara, eftersom vi egentligen inte har ett bra sätt att skydda våra medborgare och våra intressen från de globala hoten från cyberattack, it-brottslighet, och cyberespionage. Vi kan inte helt har listat ut, även 200 hundra år efter tidpunkten för Ben Franklin, hur man förena vårt behov av säkerhet med vårt behov av frihet.

Men detta lagförslag är en start. Vi måste göra ett antal strandhugg i både juridiska och tekniska lösningar på de problem och djupgående möjligheter som den moderna Internet.

Mycket mer behöver göras, och vad vi verkligen behöver är en heltäckande, centraliserad syn på hur vi försvara vår nation. Det skulle heller inte skada att ha Montgomery Scott på vår sida.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer