Indiana Syftar till att sänka Spädbarnsdödlighet med Analytics

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Oroväckande, i genomsnitt i USA, 6,1 barn per 1000 födda överlever inte (http://data.worldbank.org 2011). Skälen varierar, och trots förödande, det är en mycket svår fråga att bekämpa.

Trots tidigare ansträngningar, är delstaten Indiana infantmortality takt med högre än det nationella genomsnittet (7,7 dödsfall per 1000 födslar) – och har varit i flera decennier.

Under de senaste åren, för att ta itu med spädbarnsdödlighet, Indiana praktiserade en “one size fits all” strategi, ger ännu finansiering till olika program som statliga tjänstemän “misstänkta” var de bakomliggande orsakerna till problemet. Men när guvernör Pence trädde i januari 2013 gjorde han en ed att förändra hur Indiana kör sin regering. Han lovade att Indiana blir mosteffective, effektiv och transparent delstatsregeringen i landet. Och de första frågor som måste lösas, tog spädbarnsdödligheten företräde.

Kämpar för att hitta svaret

Den största svårigheten i att lösa spädbarnsdödligheten ligger i de många olika och föränderliga faktorer som bidrar till problemet. Indiana byråer arbetar totalt 800 enskilda system som i det förflutna, begränsad underlätta samarbete och produktion av datadriven insikter.

Att samla fakta, realtidsinformation i en samarbetsmiljö, staten genomfört en teknisk initiativ med titeln Management och Performance Hub (MPH), som körs på SAP-lösningar, inklusive SAP HANA och SAP Lumira.

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, Security, USA brottsbekämpande kasta nätet bedragare bakom galler, säkerhet, FBI upptäcker överträdelser i US statligt röstning

Denna nya teknik ger nu Indiana med en centraliserad plats för att analysera byrå information. Staten kan nu undersöka en 360 graders vy av problemet och skapa innovativa lösningar och nya infallsvinklar.

“SAP-lösningar har gjort det möjligt för oss att sätta fingret på problemet efter plats, av kvinnan, och få resurser för att den personen som behöver det. Vad vi har gjort tas alla dessa olika organ och deras olika system och sätta ihop dem i detta samarbete, innovativ, miljö och utvecklat en målinriktad lösning “Sara Marshall chef för Business Intelligence och Analytics.

Genom att utnyttja tvärmyndighetssamverkan, underlättas genom MPH initiativet delstaten Indiana nyligen släppt en rapport som belyser de viktigaste riskfaktorerna som bidrar till spädbarnsdödlighet

1. Otillräcklig mödravård: den högsta risken för spädbarnsdöd är att mödrar med mindre än 10 prenatal besök

2. Medicaid inskrivning: Betydande skillnader finns hos spädbarn födda av mödrar inskrivna i Medicaid

3. Ålder: 15- till 20-åriga kvinnor med färre än 10 prenatal besök spik skalan för negativa hälsoeffekter.

Studien fann att medan identifierade högrisk subpopulationer står för endast 1,6 procent av alla födslar i Indiana, står de för nästan 50 procent av spädbarnsdödlighet. Med denna nya insikt som tillhandahålls av MPH, kan Indiana myndigheter verkligen skräddarsydda lösningar för de människor som behöver hjälp mest, bidrar till att spara och förbättra livet. Delstaten Indiana vill sina Hoosier mödrar och nyfödda för att uppnå bästa livskvalitet som möjligt.

Labor of Love

Den första nya initiativ för att omvandla data till handling inleddes den 14 januari 2015 då First Lady Karen Pence meddelade ny informationskampanj, Labor of Love – hjälpa Indiana ReduceInfant död. Kampanjen uppmuntrar kvinnor som är gravida eller planerar att bli gravid att lära sig om ordentlig mödravård och sätt att säkerställa en sund första levnadsåret för spädbarn.

Vi skulle kunna använda preliminära resultat från studien att bidra till att forma Labor of Love kampanjmeddelanden och placering “, säger statliga hälsakommissionären Jerome Adams, MD, MPH” Till exempel, eftersom studien identifierade mödravård som bästa indikatorn för spädbarnsdödlighet vikten av mödravård var exklusiv fokus av våra radio- och TV-insatser, förutom att ingå i nätet och transit placering.

Skapa information baserad Solutions

Genom att utnyttja kraften av teknik, staten hoppas att förutse möjliga utfall för mödrar. Med den informationen kan staten göra kampanjer till dem som behöver hjälp mest. Nu medel kommer att fördelas i de nödvändiga uppgår till subpopulationer av mödrar med olika riskprofiler i stället för att spridas jämnt över staten.

Indiana som en tanke ledare

Nu ledande inom innovation och kreativitet, delstaten Indiana fungerar som en förebild för andra amerikanska stater. Indiana är ett bevis på att med hjälp av datadriven insikter för att lösa offentliga problem, kan regeringar samt organisationer och företag gör starkare beslut och bästa hjälpa människor. Med tekniken, Indiana hoppas att förbättra livet för varje Hoosier från spädbarn till äldre.

Om du vill veta mer om delstaten Indiana och dess uppdrag att bekämpa spädbarnsdödlighet med hjälp av höghastighetsdataanalys, titta på den här videointervju.

Du kanske också gillar

Delstaten Indiana bygger förtroende med Transparency

Delstaten Indiana kundens resa med SAP

Om du vill veta hur ditt företag kan dra nytta av höghastighetsanalys, klicka här.

Genom att utnyttja kraften av teknik, är SAP bestämt sig för att övervinna komplexiteten i näringslivet, våra jobb och våra liv. Om du vill veta mer om hur SAP hjälper företag Kör Enkelt, klicka här.

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

USA brottsbekämpande kasta nätet bedragare bakom galler

FBI upptäcker överträdelser i amerikanska system statliga röst