Microsoft levererar Windows 10 prov bygga med ny start, infärgning, Cortana låsskärmen funktioner

Microsoft gör en ny Windows 10 “Redstone” preview build, nr 14328, tillgänglig för både PC och telefon insider testare på Fast ringen den 22 april.

Mer Windows 10

En uppdaterad Start erfarenhet som visar en sammanslagen Alla och mest använda program som standard tillsammans med några andra UI tweaks, för tablett användare, full-screen Alla appar lista på Start, Möjligheten att använda Cortana från låsskärmen, Uppdateringar till Action Center och meddelanden, Ändringar i Aktivitetsfältet och appen Inställningar, förmåga att växla virtuella skrivbord med hjälp av en pekplatta, förbättrad batteritid för Surface och andra “Anslutna Standby” datorer, Windows Ink

Windows 10 Mobile 14329 build, som följer av ett par dagar den senaste Windows 10 Mobile prov build (14327) inte innehåller en hel del nya och märkbara funktioner. Men PC-versionen gör.

Bland de nya funktionerna som Snabba ring testare kan prova på detta bygga är

Microsoft visade upp många av dessa funktioner vid sin senaste Build 2016 konferensen. Windows Ink funktionen i synnerhet, fick en hel del sändningstid, med demonstrationer av hur den uppdaterade digitala färg funktion kommer att tillåta användare att skapa klisterlappar, rita på whiteboardtavlor och använder bläck med tredje part och Microsoft-program som stöder det. (Microsoft program som kommer att stödja Windows Ink inkluderar Edge, kartor och Office.)

Den nya build omfattar även ovannämnda Cortana-lockscreen förändring, så att användarna kan begära Cortana att ställa in påminnelser som “Köp mjölk innan jag kommer hem” från låsskärmen. Andra Cortana förändringar i den här build inkluderar möjligheten att använda Cortana utan att först ställa upp eller logga in. Cortana meddelanden syns i Åtgärdscentret, liksom, som Microsoft tjänstemän sade tidigare.

Det finns mer information i dagens blogginlägg om dessa funktioner och mer som ingår i Build 14328.

Dessa funktioner är alla förväntas vara en del av Windows 10-årsjubileum Update, som Microsoft räknar med att göra allmänt tillgänglig i sommar, troligen runt juli 2016.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner, Felsökning och reparation Windows 10 problem

Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner; Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela