HCL haffar Melbourne IT affär

HCL Technologies har vunnit en affär med Melbourne IT att genomföra integrationen för en stor inre förvandling.

Det treåriga $ 18.000.000 “Integrated Web Services” projektet förväntas låta Melbourne IT att sälja produkter över affärsenheter och geografiska, vilket ger en enda global syn på kunder.

“IWS-projektet är en verksamhetskritisk del att accelerera den framtida tillväxten av vår organisation och vi är övertygade om att föra HCL: s erfarenhet och kompetens ombord kommer att bidra till den fullständiga projektets framgång”, Melbourne IT operativ chef, Damian Walsh, sade i ett uttalande.

Som en del av projektet, kommer Melbourne IT och HCL Technologies att arbeta med Oracle att införa nya system för att förbättra processer såsom fakturering.

Melbourne IT kommer att använda Oracles Siebel CRM-plattform, Business Intelligence svit, Identity Management, Fusion Middleware 11g, Database 11g och Oracle Communications Fakturering och Revenue Management produkter, enligt Oracle.

IWS-projektet är nu pågår och förväntas slutföras under 2012.

Melbourne IT har också inlett ett program för att förbättra tillförlitligheten hos sina driftstödssystem till en kostnad av $ 7.000.000 under tre år, som också har sett det växla lagring leverantörer från IBM till EMC. Data korruption som hade inträffat på dess IBM lagringssystem var skulden för en flera dag avbrott upplevt på bolagets WebCentral webbhotell företag.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september