Hur många program de flesta smartphone-användare att ladda ner per månad? Svar: 0

Medan program fanns säkert innan iPhone – någon annan här ihåg att hämta saker på iPAQ och sådant? – Det finns ingen tvekan om att det var Apple som populariserade konceptet. Men trots smartphones sprider sig som en löpeld, gör de flesta av amerikanska smartphone-användare inte ladda ned nya program under loppet av en typisk månad.

De påståenden görs av comScore nya mobilapp rapport, och de verkar antyda att hela programmet ekosystemet drivs av ungefär en tredjedel av smartphone ägare, med “nästan hälften av all nedladdning aktivitet i en viss månad.”

Alla tre av dessa telefoner är enastående och är prissatta lägre än en jämförbar iPhone 6s eller 6s Plus.

Så vad händer här? Det finns ett antal möjligheter

Den sista punkten är värt med tanke med tanke på att Apple i juni skröt om att det hade klockat 75 miljarder App Store nedladdningar sedan dess dörrar öppnas, och sedan hävdade att juli var sitt bästa månaden någonsin för App Store intäkter, med ett rekordstort antal människor laddar ner appar.

Oavsett vad orsaken, om dessa siffror är nära verkligheten så finns det en enorm potential för tillväxt i app försäljning och distribution.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

senaste omdöme

Människor ladda ner program som de behöver och sedan hålla med dem,. Det är svårt att hitta nya appar,. Människor måste gå igenom för mycket skräp,. Apps är för dyra,. De mobila plattformar har inbyggda funktioner som förnekar behovet av att hämta program;. Det finns en potentiell klyfta mellan iOS och Android att dessa uppgifter inte skiljer mellan.

iPad Air 2 och iPad mini 3: Vad du kan förvänta, vad Microsoft behöver göra med Windows 9 att vinna tillbaka denna Mac avhoppare, iPhone 5 batteri gått dåligt? Apple skulle kunna ersätta det åt dig, gratis

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7