Google toppar annan diagram som det bästa stället att arbeta i USA: Glasdörr

Google hittar rutinmässigt själv slår rekord, vare sig det kvartalsvisa intäktsnivåer eller Android installationer över hela världen.

Men i slutet av dagen, kan Googles framgång härrör från den enkla men effektiva taktik att hålla sina arbetstagare bin glad.

En ny sammanställning från online jobb gemenskap glasdörr har krönt Google som det bästa stället att arbeta i USA, baserat på återkoppling anställd.

Glasdörr: s “bästa arbetsplatserna” diagram rubrik till 2015 räknar de bästa 50 arbetsmiljöer över hela landet. Glasdörr föreskriver att företagen måste ha 1000 eller fler anställda samt minst 50 godkända betyg som skall beaktas.

Tech företag stod för 14 av de 50 platserna i år, ned från 22 tech varumärken förra året.

Det fanns några anmärkningsvärda förändringar och knuffar i år, inklusive Facebook nedgång från femte till 13: e, Linkedin glida från tredje till 23: e, och Twitter, som landade på andra plats förra året och är nu ingenstans att ses.

Det finns dock ett fåtal tech nykomlingar, bland annat konsument tech barn Bose och tillämpning leverans av tjänster leverantör F5 Networks. Det finns också några av Silicon Valleys veteraner i mixen, däribland Qualcomm i 14: e plats, Adobe 18th, och Apple på 22.

2014 markerar Googles första gången på toppen av högen sedan glasdörr började publicera listan sju år sedan, förskjuta förra årets vinnare: globala managementkonsultföretaget Bain & Company.

Enligt Googles glasdörr profil, som omfattar 2,736 recensioner på gång denna rapport publicerades, skulle 91 procent av de anställda inlägg till forumet rekommendera Google som en stor arbetsplats och 96 personer godkänner VD Larry Page ledarskap och riktning.

Många av de förmåner upplevt på Google ropade i recensioner allt från bättre möjligheter till karriärutveckling för att alla gratis mat man kan tänka sig.

Fortfarande finns det gott om nackdelar ropade, inklusive problem med balans i livet och även spekulationer om att Google har blivit för stor för sig själv.

Zuckerberg under eld: “Facebook fel att censurera berömda Vietnam pic av napalm barnets

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

British Airways passagerare inför kaos på grund av IT strömavbrott

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Tech Industry, Zuckerberg under eld: “Facebook fel att censurera berömda Vietnam pic av napalm barn, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder avgår, COO att ersätta, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar; Tech Industry, British Airways passagerare inför kaos på grund av IT strömavbrott