HP rör potten med nya Converged Infrastructure erbjudanden

HP denna vecka rörs verkligen upp Converged Infrastructure världen genom att införa tre nya lösningsoffer, en en inkrementell utveckling av en befintlig erbjudande och de andra två som representerar nya möjligheter som kommer att sätta ökad press på konkurrenterna. Trion ingår

Med dessa nya meddelanden börjar virtuell plattform infrastruktur segment av CI utrymme att se positivt trångt, och nu HP-användare kommer att ha ett alternativ till VCE erbjudanden samt Dells nya VStarta alternativ när man tittar på dessa plattformar. På den integrerade ansökan stapelsidan, de nya HP alternativen ser ut som starka val för användare av dessa komplexa vertikala staplar.

Allt som allt, en stark gå för HP med bra värde för kunder och en som kommer att öka trycket på konkurrenter.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

HP VirtualSystem – HP: s svar på VStarta, Flex Pod och vBlocks är VirtualSystem en pre-integrerad stack servrar (blad och plågas alternativ), HP nätverksväxlar och HP Converged Storage (3PAR och vänster Networks iSCSI) tillsammans med programvara, inklusive relevant OS och virtualiseringsprogram. Kunderna kan välja mellan fyra skaldistributionsalternativ som stöder upp till 750, 2500 eller 6000 virtuella servrar eller upp till 3000 virtuella klienter. Den stöder Microsoft och Linux tillsammans med VMware och Citrix. Eftersom denna produkt är ny, meddelas inom veckor efter offentliggörandet av detta dokument, har vi haft begränsad exponering, men HP hävdar att de har lagt betydande mervärde i form av optimerade infrastruktur, automatisering av VM distribution, hantering och säkerhet. Dessutom kommer HP att erbjuda en mängd olika tjänster och hosting alternativ tillsammans med VirtualSystem. Forrester räknar med att VirtualSystem kommer att förändra de befintliga konkurrensdynamiken och kommer att resultera i en allmän uppgång av ränte det liknande lösningar. HP positionerar VirtualSystem som en tillväxt till CloudSystem, med vad de beskriver som en “strömlinjeformad” uppgradera vägen till en hybrid molnmiljö,. HP CloudSystem – Denna HP Converged Infrastructure lösning, en evolutionär uppdatering av sin tidigare inkarnation som HP Blade Matrix och avsedd tillväxtbana för VirtualSystem användare, är en multi-hyresgäst, applikations agnostiker tjänster leveransplattform för distribution av en molnlösning för företaget som en plattform för en mängd olika användningsområden, och webbhotell för att ge SaaS-lösningar. HP stöder flera hypervisorer och icke-virtualiserade arbetsbelastningar, med standard virtualisering sker genom Matrix Operating Environment. HP ger vägledning och mallar för vanliga arbetsbelastning företag och konfigurationer som Oracle RAC, Microsoft Exchange Server och SAP, för att nämna några. HP: s paketerade lösningar inkluderar integration på plats professionella tjänster för att underlätta installation och kunskapsöverföring. HP har meddelat att de kommer att lägga spricker kapacitet, vilket gör att CloudSystem användare att enkelt skala arbetsbelastning ut till en extern molnmiljö, samt en utökad förteckning över tjänsteleverantörer under andra halvan av 2011 inom ramen för den nyligen meddelade CloudAgile Tjänsteföretag program . HP AppSystems – Expanderande på Microsofts portfölj av lösningar, HP i juni 2011 meddelade HP Business Data Warehouse Appliance, optimerad för SQL Server 2008 R2, som ger hög prestanda, kapacitet och kapacitet för data marts och småskaliga datalager, i en integrerad apparat, inklusive HP hårdvara, HP och Microsoft-programvara och HP supportlösning. Den nya HP Database Consolidation Solution, Optimerad för SQL Server 2008 R2 är en färdigbyggd referensarkitektur för virtualiserade SQL Server konsolidering, vilket ger normativa riktlinjer hävstångs års erfarenhet från HP och Microsoft. Som en del av AppSystems portföljen kommer HP också leverera HP Vertica Real-Time Analytics System med tre distributionsalternativ / storlekar och HP Vertica Analytics Platform (mjukvara). HP Vertica apparater kommer att stödja upp till 26TB i ¼ rack, 52TB i ½ rack och 105 TB: s i full rack.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck