HP släpper nya miljörapporteringsverktyg, mål för bildprodukter

Här är ett antal som skulle vördnad även Carl Sagan: 53 biljoner sidor.

Det är det antal sidor som Hewlett-Packard uppskattningar kommer att produceras i A4 motsvarande utskrifter under 2010, med nästan 90 procent av det som kommer från kommersiell offset skrivare. Med denna takt kommer den globala klimatpåverkan för tryckning vara 850 miljoner ton 2020. (Om du behöver information om pappersformat, här är en stor Wikipedia posten. Jag visste inte att det fanns standarder!)

Allt detta är inställd för att Hewlett-Packard släpper tre nya verktyg för dem av er där ute som letar efter bättre sätt att minska miljöpåverkan på din skrivare flotta. Globalt anser HP att vi har möjlighet att minska den 850 miljoner ton nummer med upp till 251 miljoner, om vi alla tillämpa vissa disciplin att hur vi tänker om utskrift. (Effekten att HP själv kan göra med förändringar i sina produkter ingår i denna uppskattning.)

Michelle Pris, världsomspännande miljö strategisk marknadschef för HP, säger de senaste verktygen HP har skapats för att hjälpa sina kunder i detta uppdrag inkluderar HP Web Jetadmin Eco Solutions Rapporter, som mäter hur enskilda skrivare används och räkna ut effekten av att eliminera vissa sådana baserad på arbetskraft, HP Change Management Kit, som hjälper dig att hantera effekterna av att eliminera vissa skrivare (tydligen folk kommer att gå till stora ansträngningar för att hålla sin egen skrivare, inklusive dölja dem från det!), och en uppdaterad HP Carbon Footprint Calculator för utskrift.

HP har också satt några nya mål för sin imaging grupp när det gäller att minska effekterna av dess imaging grupp på miljön.

År 2011, lovar företaget att

Hur har det gjort hittills?

Förra året använde HP cirka 12.900.000 pounds av återvunnen plast i sin nya bläckstråleskrivare och LasterJet bläckpatroner rapporterar Jean Gingras, miljö marknadschef för HP: s Nordamerika division. På senare tid, i april, flyttade företaget att minska sina förpackningar för patroner med upp till 40 procent (vikt). Bolaget bedömer att denna åtgärd kommer att spara uppskattningsvis 1,2 miljoner pounds i kartong i de första 12 månaderna, säger Gingras. Vad mer kommer företaget att kunna klämma fler patroner till var och en av sina distributionsbilar (cirka 90 procent till 100 procent mer per lastbil), som kommer att skära ned på utsläppen av växthusgaser, säger hon. Nettoeffekten av den förväntade minskningen av utsläppen av växthusgaser kommer att vara cirka 1,7 miljoner pounds, bedömer bolaget.

En sista anmärkning: Jag har diskuterat värdet av patroner i några av mina inlägg här från Greentech betesmarker. Min offentligt uttryckt teori är att i stället bara fokusera på att använda återvunnet material i sina nya patroner, bör HP ta en närmare titt på åter förbrukade sådana. Gingras vederlägger denna teori genom att påpeka att patroner inte utför liksom nya, vilket resulterar i fler särtryck är nödvändigt på grund av dålig utskriftskvalitet.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Använd 100 miljoner pounds (kumulativt sedan 2007) av återvunnen plast i sina trycksaker, minska den genomsnittliga vikten på sin skrivare förpackningar med 35 procent per produkt (över 2005 nivåer), Flytta att använda återvunnet material för åtminstone 35 procent av sin skrivare förpackningar ; Skär mängden plast i sin skrivare förpackningar med hälften (över 2005 nivåer)

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september