iOS 7,1 beta 3 översyn Phone app, minskar parallax effekt

Apple släppte iOS 7.1 beta 3 till utvecklare den 7 januari och med det en omarbetad Phone app. Som ni kan se av dessa skärmdumpar, artighet av iClarified har Apple ändrat många av de rektangulära barer som finns i iOS 7.0.x (vänster) och runda knappar i iOS 7.1 (till höger)

Förutom förändringarna i appen Telefon, har Apple tonat ner vissa iOS 7 element som gav vissa användare rörelse sickenes s (inklusive yrsel och omtöcknad) med något mörkare Telefon, meddelanden och Facetime ikoner, ett nytt alternativ för att minska iOS 7 vita punkt (finns i tillgänglighet kontrast meny) som förenar de båda “knapparnas form” och mörkare färger alternativ som har lagts i en äldre iOS 7.1 beta, och en ny möjlighet att stänga parallax på eller av när du tapeter.

En rapport från BGR och en ström av återstående fel, tyder på att iOS 7.1 kommer troligen inte att släppas förrän i mars.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7 ? Det kommer att kosta dig