iPads står för 95 procent av handelsplats tablett trafik

GigaOM rapporterade nyligen att tabletter nu snabbare än smartphones att få tillgång till online shopping sajter. Siffrorna var från marknadsföring teknikföretag Monetate, som spårade mer än “100 miljoner online shopping erfarenheter”. Medan betydelse för webbutiker att inse att online shopping sajter ska börja rikta tabletter, en liten detalj som gör denna uppgift ganska lätt.

John Gruber på Daring Fireball påpekar är denna lilla mening i GigaOM artikeln mest betydande

Nästan all trafik (95 procent) var från iPad, sade Monetate.

Trafiken diskuteras här är den procentuella andelen av online shopping trafiken hänföras till tablett som överträffade den för smartphone för första gången under det första kvartalet 2012. Baserat på citatet ovan, är det faktiskt iPad som snabbare än smartphone för nätet handla.

Webbutiker bör göra sina webbplatser iPad vänliga enligt dessa siffror. Andra tabletter är egentligen inte en faktor för online shopping baserat på 100 miljoner plus online shopping erfarenheter Monetate spåras. Android tabletter kan växa i popularitet, men tydligen ägare av dem inte handlar på nätet.

Medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment

Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna

Hur man titta på Apples iPhone händelse lever idag

Hårdvara, medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment, Apple, Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna, Apple, hur man kan titta Apples iPhone händelse lever idag, Apple, Bye, bye ruttna apps: Apple syftar till att städa upp app Store

Bye, bye ruttna appar: Apple strävar efter att rensa upp i App Store