LastMinuteTravel.com permit 60 procent

LastMinuteTravel.com har permitterad cirka 60 procent av dess 40 personer anställda, sade bolagets vd, David Miranda. Atlanta, Ga.-baserade företaget, som samlar in och visar sista minuten resor biljettpriser på sin webbplats, har påverkats negativt av slumping resemarknaden, liksom de flesta online reseföretag. Resesajter Orbitz, Hotwire och travelocity.com har trimmat bemanning sedan attackerna den 11 september. Web resebyrå biztravel stängdes i september.

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Redan före attackerna var resebranschen saktar som företag höll in sina resor utgifter. Sedan 11 september, flygbolag hastigt minska antalet flygningar och annonseringskostnader. Hotell och hyrbil företag skalas också tillbaka.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation