Oracle att förvärva Aussie fakturering programvara

Oracle har meddelat sin avsikt att förvärva Sydney-baserade eServGlobal Universal Service Platform (USP) teknik för förbetalda telekommunikations fakturering.

Enligt affären kommer Oracle förvärvar eServGlobal s mångfald av USP förbetalda telekommunikations fakturering programvara, inklusive ChargingMax, MessageMax, NumberMax, uVOMs, UMS och sociala Relationship Manager. Oracle planerar att slå samman sin kommunikation faktureringssystem med den köpta program för att bilda en enda IT-baserade förbetalda faktureringssystem för telekommunikationsföretag.

“Detta kommer att göra det möjligt för våra kunder att leverera traditionella förbetalda rösttjänster och enkelt införa hybrid kontantkort och betalas i efterhand planer med riktade prissättning, kampanjer och tjänstepaket som inkluderar röst-, data- och nätverkstjänster,” Liam Maxwell, Oracle Communications vice VD för produkter sade i ett uttalande.

eServGlobal kommer att fortsätta att arbeta efter förvärvet av tekniken, men kommer nu att fokusera på utveckling, support och anpassning mobila penningtjänster, enligt företaget.

Försäljningen förväntas slutföras senare i år och är värt upp till $ 113.400.000.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, telekom, Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med billig uppgifter och gratis röst