Marley thrashes Beats by Dre i FixYa kändis hörlurs strid

Om du reser mycket i jobbet, så har du förmodligen äger ett par Bose, Audio-Technica, B & W eller liknande brusreducerande hörlurar, och du har antagligen såg ner på de okunniga ungdomar med hjälp av mediokra vita hörlurar som levereras som standard med Apples ljudprodukter. Tja, tiderna har förändrats. Många av dessa barn är nu sport kändis burkar från lik av Dr Dre, Ludacris, Jay-Z och 50 Cent, av vilka några kosta lika mycket eller mer än din. Mode har även nått den nivå som “Beats by Dre” har antagits av tech företag som Hewlett-Packard (i bärbara datorer) och Nokia (med Windows-telefoner).

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Men det visar sig att plockningen av kändis hörlurarna är House of Marley, som trounces Dr Dre s beats, enligt en ny rapport baserad på användare av FixYa problemlösning webbplats.

House of Marley telefoner har “bra ljudkvalitet” och “sticker ut som de bästa hörlurarna i vår rapport”, säger FixYa. De gör också att vara miljövänlig och donera en del av vinsten till välgörenhet, men de är inte utan problem.

Det viktigaste användare klagar är komforten (30%) och bullerisolering (25%), vilket är viktigt om du bär dem på långa flygningar. De lider också av någon brist på diskant (25%) och förlust av höga frekvenser (10%). Så du kan fortfarande vara bättre med ett par Audio-Technica QuietPoint eller svartvita P3 hörlurar, eller vad som helst.

Beats by Dre hörlurar får dinged för bullerdämpande prestanda (40%) och en ojämn ljud (25%) med överväldigande bas (10%). FixYa rapport säger att “med slumpmässigt varierande toppar och dalar producera musik som inte låter sammanhängande, Beats by Dre kan vara notoriskt prickig i alla genrer av musik.” Men kanske ännu mer oroande var nivån av hörlurs fel (15%). Kanske de Bose killar har en punkt efter alla ….

Soul av Ludacris hörlurar är ett försök att ta Beats by Dre till en högre – och kanske dyrare – nivå, men de lider av liknande problem. De låter förmodligen underbart med basbetonat hip-hop, men säger FixYa “för fans av icke-bas driven musik, kommer Soul hörlurar vara en stor besvikelse.”

De viktigaste klagomål handlar om bullerdämpande prestanda (35%), den överväldigande bas (30%), och alltför dynamiskt ljud (10%). Användare klagade också över batteriet (15%).

SMS Audio 50 med 50 Cent är ytterligare ett försök att överträffa Dr Dre, dels genom användning av det trådlösa KLEER systemet. Tyvärr är detta den huvudsakliga källan till klagomål från användare (30%). Andra kritik är leriga ljud, överväldigande bas och obekväm passning (20% vardera). FixYa säger: “Avgjort värre än Beats by Dre och själ av Ludacris, SMS Audio 50 spricker med stökiga musik kvalitet, överväldigande bas, och diverse andra frågor som gör hörlurarna en av de mest nedslående bland kändis hörlurar.”

Som FixYa rapport påpekar, det finns mycket bättre klingande trådlösa hörlurar som också använder KLEER, såsom Sennheiser RS ​​180 och billigare R 160 modeller.

Så, om du verkligen vill kändis hörlurar och inte vill betala House of Marley priser, ser det bästa valet som Jay-Z: s Skullcandy Roc Nation flygare. FixYa säger att detta är “verkligen en fantastisk hörlurar som kan matcha upp med de bästa på marknaden” och “en av de bättre värden”. De viktigaste klagomål – allt betyget 20% – är ljuset bas och över ljus ljud, plus effekterna av yttre buller.

Roc Nation flygare har också hållbarhetsfrågor. FixYa säger att de kan justeras på många olika sätt så att du kan bära dem hur du vill, men nackdelen med deras formbarhet är “tendensen att lossna efter långvarig användning.”

Rapporten innehåller inte något som kommer att ge Bose och andra stora leverantörer huvudvärk, men du kan säkert överväga ett par hus Marley TTR Destiny hörlurar om du vill se trendig. Så länge du vill bas. Under tiden Bose Quietcomfort 15 hörlurar fungerar mycket bra, är bekväma att bära, och är ett säkert val om du inte har något emot att vara lite trist och tråkig.

För ljudkvalitet entusiaster beredda att flyga med större, mindre praktiska burkar, jag tror att toppmodellen att prov är förmodligen Sennheiser HD 380 Pro, med Audio-Technica QuietPoint ATH-ANC7b blir något av en modern klassiker. AKG K495 NC är också värt att höra om du vill ha på örat i stället för över-ear hörlurar.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation