Mobileiron syftar till att kryptera data, dokument som anställda använder personliga lagringsmoln

Licensiering av kommersiella drönare har hittills varit begränsade, men det kommer inte att dröja länge innan användning börjar expandera. I dem tiden CXOs måste bedöma och planera för eventuella rättsliga konsekvenser.

I oktober lanserade Mobileiron en strategi för att säkerställa den personliga molnet, som utgör ett hot mot företagets dataläckage. Mobileiron lanserade vad man kallade “fas två” av strategin, som kretsar kring dess innehåll Säkerhetspolisen (CSS).

Dessutom: Köpa Enterprise Mobility Management: Hur viktigt är oberoende?

CSS säkrar dokument samt integreras med Mobileiron mobility management svit. Mobileiron teknik separerar säkerhet från lagring och sätter arbetsdokument i ett nytt förvar för att verkställa den politik. Dokument är säkrade över flera databaser, inklusive personliga molntjänster via Mobileiron virtuella filhanteringssystem, som patenterades i oktober 2014.

Viktiga funktioner i Mobileiron CSS inkluderar

Förmågan att säkra dokument är satts som en av de viktigaste funktionerna i Microsofts EMM strategi, men Mobileiron är inklusive en bredare spektrum av dokument och fokusera på kryptering i stort sett osynlig för användaren.

Ojas Rege, vice VD för strategi på Mobileiron, sade bolagets strategi informerades fyra år av kundfrågor om att säkra företagsdata som anställda använde personliga lagringsmoln. Företagen har antingen försökt personlig molnlagringstjänster utesluta, men det rör sig bara inneburit att inga säkerhetskontroller skulle sättas in som anställda bara sprang runt den, sade Rege.

Mobileiron använder kryptering och politik för att upprätthålla sin säkerhet över lagringsmoln. Anledningen är ganska enkel — förvaltning av rättigheter kräver den anställde att ställa krav. “Management rättigheter har lett till en inkonsekvent användning av säkerhetsteknik”, säger Rege.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Leva på