NeoNova expanderar och flyttar

För att tillgodose sin snabba tillväxt, moln integrator NeoNova Network Services, flyttar sitt huvudkontor plats i upptagen Raleigh, North Carolina, teknik nav.

Under de senaste två åren, har företaget lagt till mer än 50 positioner inom de stater där det gör affärer – för att rymma mer än 500.000 slutanvändare som det stöder med en rad olika molntjänster och applikationer, inklusive Google Apps for Business.

(För perspektiv på hur snabbt NeoNova anställer, anser att det ökade antalet personal positioner med cirka 25 procent förra året, enligt en intervju med företagets VD, Ray Carey.)

Kontoret flytta är tänkt att stödja mer samarbete med både kunder och strategiska partners, och för att locka bättre tekniska talang.

NeoNova är ett moln mäklare som arbetar med mer än 100 regionala Internetleverantörer som erbjuder molnapplikationer och tjänster till små och medelstora företag (SMB). Mer än 40 av dessa relationer har inked i de två senaste åren enbart.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin