Hur studenter kan fastna investerare för nya företag

Jag brukade arbeta på en bar genom min tid på universitetet. En dag var jag tjänar en student som just hade flyttat från London. Vi hamnade diskutera problemet med den stora mängden skräppost kantas över campus – från hämtställen till taxi.

Campus tjänstemän berodde på att förbjuda verksamhet som det hade fått ur handen – men vad skulle företag och sedan göra?

Ett företag föddes – och jag hade just träffat en långsiktig affärspartner. Varför inte producera stora kylmagneter för företag att sponsra för utrymme, och dela ut dem på campus i stället? Problemet var, naturligtvis, att få startkapital för att starta verksamheten.

I Storbritannien, innebar detta registrerar sig på bolagets House, starta ett företag bankkonto, och sedan faktiskt bygga företaget – från en webbplats till möten, prototyp och produktion. Studier åt sidan, att hitta investeringar för att kick-starta ett företag kan vara svårt för någon ung entreprenör. Hur kan dagens studenter utnyttja för att finansiera sina egna idéer?

Var entusiastisk, vara ärlig, och sätta i arbete. Presentera dig själv, berätta din historia, och inte glömma en mycket viktig komponent – föra samman de medel för att skapa en video. Det kan vara biljetten att gå viral på sociala medier, och kan därför resultera i pressen, exponering och fler sympatisörer.

Varför inte be om en länk till din kicken sidan från din skola eller universitet?

Överväga merchandising dina resor – vad om att ta order för vår reklam dina bedrifter?

Image krediterar: Victor

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Den Hyperledger Project växer som gangbusters

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar

TeenTech Weekly: Facebook missbruk, BYOD skolor, Mac infektioner; Are Generation Y “slarvig” i sin användning av Wi-Fi, Bör VD omfamna Gen-Y för att hålla dem; TeenTech Weekly:? Använda Gen-Y; Gen-Y affärer bidrag som erbjuds via Twitter experiment, Gen-Y sociala medier misstag att undvika i ett nytt företag

Bank;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, säkerhet, Den Hyperledger Project växer som gangbusters, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, Bank, Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar