Microsoft att lägga till fler Yammer-Office 365 integrationspunkter

Den 25 juni, den ettåriga årsdagen av Microsofts förvärv av företag sociala nätverk leverantör Yammer, Microsoft tjänstemän gick allmänheten med mer information om de kommande Yammer-Office 365 integrationsplaner.

En ny Yammer ansökan i Office Store (utkommer i slutet av juni). Denna app gör det möjligt för kunderna att bädda Yammer grupp matar in Sharepoint-webbplatser,. Förbättrad e interoperabilitet, vilket gör det enklare för användare att följa och delta i samtal över Yammer och e-post,. Förbättrad realtid riktade meddelanden,. Point Search Integration.

Under de kommande månaderna, “Microsoft kommer att släppa ett antal Yammer, Sharepoint och Office 365 uppdateringar som syftar till tätare binda dessa tjänster. (Microsoft är för närvarande,. Rulla ut inkrementella uppdateringar till Office 365 på nära en månad)

Microsoft har uppdaterat sitt Yammer integration färdplan, regelbundet, lovar det kommer att bli ytterligare single-sign-on integration mellan Office 365 och Yammer.

Här är vad som kommer, i enlighet med Softies

Microsoft tjänstemän sade i dag att antalet registrerade Yammer användare har ökat mer än 55 procent under det senaste året, till nästan åtta miljoner. Microsoft har också vidtagit ett antal åtgärder för att, ökning Yammer användning i Microsoft självt.

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport