Nya iPhone försäljning osannolikt att överträffa iPhone 6, 6 Plus, hävdar analytiker

Apples kommande iPhone 6s kan ha en tuff tid att slå försäljningsrekord fastställts av iPhone 6 och 6 Plus, hävdar en rapport från John Butler, analytiker för Bloomberg Intelligence.

Bloomberg Intelligence

Enligt Butler, funktioner som Force Touch, en uppgraderad processor och en bättre kamera, “representerar en blygsam uppgradering till sex och sex Plus, vilket tyder på att årets produkt uppdatering kommer blek i jämförelse med förra årets iPhone 6 uppgradering. Apple kommer att möta tuff försäljnings jämförelser i nästa år, med tanke på styrkan i den senaste uppgraderingen cykeln, en utmaning som kan visa sig vara alltför svårt att övervinna. ”

Den starka tillväxt som berodde på lanseringen av den stora skärmen iPhone 6 och 6 Plus-apparater, enligt rapporten, en “svåra årsedan jämförelser för Apple, som beräknas av IDC att transportera 232,7 miljoner iPhones under räkenskapsåret 2016 jämfört med 233.800.000 2015. Om denna prognos visar sig korrekta, skulle det markera första någonsin jämfört med samma period år nedgång i iPhone transporter. ”

Det finns dock en möjlig guldkant. Rapporten påpekar att enligt Apples vd Tim Cook, som finans 3Q, endast 27 procent av iPhone-användare hade uppgraderats till iPhone 6, vilket lämnar 73 procent fortfarande på äldre generationens enheter och mogen för uppgraderingar.

Dessutom återinförandet av en 4-tums iPhone kan, förutsatt dess specifikationer är jämförbara med andra modeller, kan “resonans väl med användare som föredrar mindre telefoner.”

top picks

Viktiga tillbehör för iPhone (GA …, se FULL GALLERI, 1 – 5 av 9, NÄSTA, PREV

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

All rah-rah över nya iPhone lanserar börjar känna patetiskt, Samsung svarar på Galaxy Note 5 S-Pen fel, Apple erbjuder gratis fix för suddiga iPhone 6 Plus kameror, Parallels Desktop 11 ger Windows 10 bästa funktion till Mac, hur att få ut det mesta av din laddningsbara batterier, som kör Windows 10 på en Mac: Vanliga frågor

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones ? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå