Postini kranar Scansafe för webbfiltrering

Postini expanderar ytterligare utöver dess e-postsäkerhet rötter. San Carlos, Kalifornien-baserade värd kommunikationssäkerhet på måndag planerar att tillkännage ett partnerskap med Scansafe för att lägga till webbfiltrering till dess meny av tjänster, sade en representant Scansafe. Postini expanderat till den instant messaging-säkerhetsområdet förra året genom ett avtal med IMlogic, nu en del av Symantec. Den nya webbfiltreringsservice bör finnas tillgängliga under det tredje kvartalet.

Scansafe är en webbfiltrering specialist med kunder, inklusive Conde Nast och BMW. London-baserade företaget har redan samarbete på plats med företag som Message en Postini rival. Scansafe teknik skannar webbtrafik efter virus, spionprogram och adware och även tillåter filtrering baserat på webbadresser, vilket innebär en kund kan blockera åtkomst till vissa webbplatser. Att använda tjänsterna, en kund skulle rutt webbtrafik genom en Postini datacenter.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer