En Cisco Unified Computing System slår 15 koleldade kraftverk

Så vad är kraften i en Unified Computing System rullas ut från Cisco Systems och partners som EMC, VMware och Intel?

Svårt att vara exakt, men minneskapaciteten och energibesparing ska fånga uppmärksamheten åtminstone av Internal Revenue Service och US Department of Energy. Här är hur

En enda Cisco chassi kan hålla så många som åtta bladservrar. En “nätverks tyg extender” kan knyta ihop 40 sådant chassi, vilket 320 servrar under kontroll och övervakning av Cisco Unified Computing System Manager. Lägg i höghastighetsnät och lagringsanslutningar skapar vad Jackie Ross, vice vd för marknadsföring, serveråtkomst och virtualisering, och Dante Malagrino, chef för teknik i samma Cisco affärsenhet, kallar en “enda domänhantering.”

Här är kapaciteten, utrustning föråldrat och kraft räddas från att skapa en sådan enhetlig “domän, ” av olika Cisco beräkningar.

Minneskapacitet: Varje sekund, webbanvändare se 1200 videoklipp på YouTube, dela 11.000 låtar och skicka 2.000.000 e-post. Detta plus motsvarande 3.000.000 träd förvandlas till papper och tryckta ryms i systemminnet av en Cisco Unified Computing System.

Andra sätt att beräkna detta

Utrustning inkurans: Mängden föråldrade kablar och infrastrukturstöd som skulle kunna elimineras motsvarar 3,007 miles av äldre servrar och infrastruktur, när som sida vid sida.

Energibesparing: 31,103,864,053 kilowattimmar per år sparas, genom att förena åldrande traditionella servrar och stödjande infrastruktur.

detta kunde

se även: Ciscos stora datacenter planer: Bedömning vinnare och förlorare rack av rack

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

Alla 138,893,908 enskilda skattedeklarationer inlämnade förra året i USA kan lagras i minnet av en Cisco Unified Computing System,. Samtliga US Wikipedia skulle förbruka mindre än 50% av minnet i en Cisco Unified Computing System. Det tar bara 40% av Cisco UCS systemresurser att vara värd alla amerikanska Wikipedia.

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

Dubbla tillgänglig el i de tio fattigaste länderna i världen ökar utbildning, hälsovård och övergripande levnadsstandard,. Lika energi produktion av mer än 15 amerikanska koleldade elektriska anläggningar och 35 miljoner ton C02,. Nästan lika hela mängden vindkraft som produceras i US

Cisco lanserar försök att fånga datacentret, Cisco söker en ny marknad som stoppar galenskap, cisco: Bortom datacentret, whitepapers: Cisco Unified Computing System – At-A-Glance, Innovationer bakom Cisco Unified Computing System

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera